Audio laten afmixen; hoe klinkt dat?

Afmixen. Wat is dat dan? En vooral, hoe klinkt dat? Afmixen maakt een groot verschil in het eindresultaat van uw productie. Het zijn de spreekwoordelijke puntjes op de i, de slagroom op de taart. Luister hieronder naar het verschil:
Voor audionabewerking: 

 

This text will be replaced

Na de audiobewerking

This text will be replaced

 

 

Audionabewerking  voor uw video- of audio productie 

Wilt u uw productie laten afmixen? Wanneer u een stem boekt bij stemmenbureau Voicebooking.com regelt u dit snel en voordelig. Ook het toevoegen van muziek en geluidseffecten of het afmixen van uw productie op tijdcode is iets dat u bij Voicebooking.com uit handen kunt geven. 

Ervaren geluidstechnici geven uw video- or audio productie de afwerking die het nodig heeft. Hiervoor geldt hetzelfde als bij het boeken van onze voice-over, snelle levering en aantrekkelijke tarieven.  

Als u een stem bij ons boekt,  dan rekenen wij geen productiekosten omdat deze al zijn verwerkt in onze tarieven. Laat u de audionabewerking liever over aan professionals? Via Voicebooking.com is het mogelijk om uw productie te laten afmixen, muziek en geluids effecten toe te voegen en tekst te laten opnemen op tijdcode.  

- Wilt u meer weten over audionabewerking voor uw video- of audio productie? 
  Bel ons serviceteam.

- Handig: nadat u een voice-over heeft gekozen, kunt u direct kiezen voor audionabewerking in het bestel proces