Afmixen op beeld

Geef de stemopname de finishing touch door het af te laten mixen door onze sounddesigners. Ervaren geluidstechnici gaan voor u aan de slag en geven uw productie de finishing touch die het nodig heeft. Ideaal als u de stemafname wilt afmixen op beeld bijvoorbeeld.

 

Vind uw stem

Toevoegen van muziek & sound effects

Indien gewenst kunnen de geluidstechnici van Voicebooking.com achtergrondmuziek of geluids-effecten toevoegen aan uw audio of videoproductie. Door muziek of sound-effects toe te voegen aan uw webvideo of commercial kan uw boodschap nog krachtiger over komen. Wilt u gebruik maken van onze post-productiewerkzaamheden? Bij stap 3 in ons boekingsproces kunt u aangeven of u achtergrond muziek of geluidseffecten wilt toevoegen.

Ervaren geluidstechnici gaan voor u aan de slag en geven uw productie de finishing touch die het nodig heeft. En ook hier gelden de voordelen van Voicebooking.com: snelle levertijden, voordelige tarieven en direct weten wat het u gaat kosten. Wij werken met geluidstechnici die stuk voor de stuk achter de schermen werk(t)en bij de landelijke radio. Wilt u meer weten, bel ons serviceteam!