Online stemmencasting, the easy way. 

Voicebooking werkt makkelijk en snel; als een webwinkel. In 4 simpele stappen heeft u een voice-over gevonden en weet u precies wat de kosten zijn.

 

Vragen? Neem contact op! 

 

 

Het nieuwe castingbureau voor voice-overs & stemacteurs.

Bent u snel opzoek naar de juiste voice-over voor uw productie? Een stemacteur bijvoorbeeld die helemaal past bij uw bedrijf of merk? Voicebooking.com heeft voice-overs gecast die snel leveren en beschikken over een eigen studio. Door deze werkwijze kunnen wij als castingbureau enorm scherpe tarieven bieden.

Hoe werkt het? Ga naar de voice-over pagina en selecteer taal, sexe en start met zoeken. Heeft u een stem gevonden? Klik dan verder om gelijk te zien wat de voice-over kost. 

 

Een buitenlandse voice-over casten? 

Bent u bezig met een internationale productie en wilt u een of meerdere buitenlandse stemmen casten?  Voicebooking heeft voice-overs in 15 verschillende talen, waaronder: Engelstalige, Duitstalige, Franstalige en Spaanstalige voice-overs en stemacteurs. Allemaal, zonder uitzondering, native speaking. 

 

Alle stemmen beschikken over een eigen professionele studio en leveren binnen een werkdag. Zit de gewenste taal er niet tussen? We casten graag een stem in de taal naar uw keuze.

 

Een van de belangrijkste zaken bij een buitenlandse productie is een voice-over die de gewenste taal eigen is. U wilt toch goed voor de dag komen bij uw internationale klanten? Daarom werken wij als castingbureau uitsluitend met native stemmen!

 

Of zoekt u gewoon een Nederlandstalige voice-over? Ook daarmee helpen wij u natuurlijk graag verder.